Theater De Wegwijzer

Zaal
De Wegwijzer Huren?

Als de Covid-19 maatregelen het toelaten kunt u bij De Wegwijzer ook terecht voor uw training, vergadering, congres, workshop of repetitie.
Bij ons vindt u alle ingrediënten om uw samenzijn veilig iets moois te geven. Rust en ruimte, exclusiviteit en huiselijkheid staan bij ons centraal. Wij stellen onze locatie uitsluitend voor één groep tegelijk ter beschikking. Naar uw wensen zijn alle activiteiten in vele varianten mogelijk.

Ieder prijsvoorstel is hierin dan ook maatwerk. Catering, technische voorzieningen en faciliteiten kunnen wij tot in de puntjes verzorgen.

De zaal biedt nu ruimte aan 80 personen.
Wij houden ons aan de Covid-19 richtlijnen.

Stuur ons een berichtje
Aloha Gaudi
Catering & Foodtrucks

Wij bieden ook no-nonsense catering met passie voor het Bourgondische leven en voor eten in al haar puurheid.

Wij werken alleen met verse producten van hoge kwaliteit en zorgen voor hét eetmoment waar iedereen zich op verheugt.

Wij maken graag voor u ontbijt, lunch, high-tea, hapjes, buffet en onze eigen verse vleesschotels, poké bowl, stoofgerechten, visschotels en tapasschotels.

Ook hebben twee eigen foodtrucks, voor festivals, of wij komen bij u op locatie, voor catering naar eigen smaak.

Website Aloha Gaudi
Thomas Loefke
Geen tijd of zin om te koken?

Iedere woensdag kookt De Wegwijzer lekkere en gezonde afhaalmaaltijden.

Vaak met een land of een bepaalde keuken als thema. Altijd dagvers en puur met zo veel mogelijk biologische ingrediënten. En een keuze uit verschillende maaltijden en soepen en salades.

Je bestelt je maaltijd(en) dinsdag voor 10.00 uur. De daarop volgende woensdag tussen 17.00 en 19.00 uur kunt u het vers gemaakt ophalen bij Theater de Wegwijzer.

Wegwijzer Menu